Chris Hofstetter

VÅR TALARE:

Konsultbolag1 

Besök gärna vår hemsida www.konsultbolag1.se

Vi har ett väldigt stort tryck på våra seminarium, därför tar vi ej direkta anmälningar. Skicka in din intresseanmälan redan nu så har du större chans att få plats! Fika serveras kl 16:30 och föreläsningen börjar kl 17:00. Plats meddelas vid bekräftelse.

Vi skickar ett bekräftelsemail när vi har mottagit din intresseanmälan och kontaktar dig om du får en plats. Du får också medlemsskap i vårt nätverk där du får tillgång till tips om allt inom kravhantering och test. Du kan alltid avanmäla dig från våra utskick.

PRAKTISK INFORMATION:

Acceptanstest är inget nytt, men med ändrad syn på det får vi effekt, på riktigt.

Acceptanstest blir ofta en upprepning av tidigare tester. Två vanliga scenarion: 1) Leverantören har gjort sitt jobb och acceptanstestet blir bara en upprepning av redan genomförda tester, eller 2) Leverantören har inte gjort sitt jobb, varpå en alltför detaljfokuserad jakt på fel som bör ha upptäckts tidigare uppstår. I bägge scenarion saknas fokus på nytta istället för på system. Vårt föredrag ger en ny syn på kvalitet, acceptans och rollen som acceptanstest spelar.  Du får med dig verktyg som hjälper dig att fördela ansvar mellan beställare och leverantör på tydligare sätt. 

Självklart är seminariet kostnadsfritt. 

Vi har ett begränsat antal platser, skicka in din intresseanmälan redan nu.

Anmäl ditt intresse här

INTRESSEANMÄLAN

Acceptans på riktigt

– smartare styrning ger mer precision.

23/3
DALARNA
Please correct the following errors: